Nybo Navy Unisex Super Cool Bukser, Stretch, Komfort

484,00 kr.556,50 kr.

Tøjstørrelse

e-delete
e-add
Varenummer: 5050512-0011

Nybo Navy Unisex Super Cool Bukser, Stretch, Komfort

Nybo Workwear A/S præsenterer de alsidige servicebukser, Nybo Navy Unisex Super Cool Bukser, designet til både mænd og kvinder. Lavet af let strækmateriale, er disse bukser perfekte til allround brug. De tilbyder to rummelige skrålommer og to diskrete baglommer. En stor, lukkebar dobbeltlomme på højre lår giver rigelig plads til nødvendige daglige redskaber.

Bukserne har paneler med 4-vejsstræk ved knæene og bagpå, hvilket sikrer optimal bevægelsesfrihed. En justerbar elastik i linningen, kombineret med udvendige bæltestropper, giver uovertruffen komfort under arbejde. Den smalle benvidde understreger det minimalistiske og klassiske design. Yderligere funktioner inkluderer en linning med bæltestropper og knap- og lynlåslukning, moderat taljehøjde og en cargo-lomme med lukkebar lommeklap på højre side.

Kollektionen SUPER COOL er en raffineret serie af slidstærke bukser med stræk, der henvender sig til alle aldre og kropstyper. Disse bukser, der kombinerer komfort og stil, er designet til at give en moderne og trendy look samtidig med at levere maksimal funktionalitet. Metervaren er udviklet til at bevare sin form og komfort selv efter gentagen industriel vask, og dens mørke tone matcher perfekt med overdele fra Casual Health Care & Service kollektionen.

Tilgængelige størrelser: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL. Merpris 15% for overstørrelser 2XL og op.

30 dages returret

Vi bytter med et smil

1 - 2 dages levering

Alle hverdage inden kl. 15

Vi sidder altid klar!

Ring +45 60 69 83 83

Fremragende
4,6 ud af 5

Har du brug for hjælp?

Sidder du med spørgsmål eller har behov for support, så kontakt os. Jeg sidder klar fra 9-16 på alle hverdage.